Att söka arbete hos oss

This page in English

Karolinska Institutet söker engagerade, motiverade och kunniga medarbetare som vill arbeta i en internationell miljö

Vi använder oss av en rekryteringsprocess som ser likadan ut för alla våra anställningar. Detta innebär att när du söker en anställning vid Karolinska Institutet möts du av en kompetensbaserad och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess.

Vår forsknings- och utbildningsverksamhet är uppdelad mellan Campus Solna och Campus Huddinge, men finns även representerad på Karolinska Universitetssjukhuset Solna, Danderyds sjukhus och Huddinge sjukhus, Södersjukhuset, S:t Görans sjukhus och S:t Eriks sjukhus. Stor del av verksamheten sker i samverkan med en rad universitet världen över samt universitetssjukvården och företag inom det biomedicinska och biotekniska området.

Varbi - Karolinska Institutets rekryteringssystem

Vi använder det elektroniska rekryteringssystemet Varbi.

För att söka en anställning måste du registrera ett konto i vårt rekryteringssystem. Det är ditt ansvarar att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är oss tillhanda senast klockan 23.59 sista ansökningsdag (svensk tid). Urvalet bland sökande görs mot registrerade meriter i ansökan.

Ansökan via Varbi

När du ska söka en ledig anställning klickar du på knappen Sök Jobbet som finns i annonsen. Då kommer du till rekryteringssystemet Varbi. Efter att du registrerat dig och loggat in fyller du i din ansökan och besvarar frågor samt bifogar bilagor.

Pausa ansökan

Du kan om du vill pausa din ansökan och fortsätta med den vid ett senare tillfälle. Kom ihåg att klicka på knappen Skicka in din ansökan när du är klar.

Du kan också uppdatera inskickad ansökan fram till sista ansökningsdag kl. 23.59 (svensk tid). Har du glömt ditt lösenord klicka på Glömt lösenord? bredvid Logga in. Ett nytt lösenord skickas till din e-postadress.

När du skickat in din ansökan skickas en bekräftelse till din e-postadress.

Teknisk support/hjälp i Varbi

Behöver du hjälp eller har frågor angående rekryteringssystemet eller antagningssystemet? Kontakta Mynetworks tekniksa support helgfria vardagar mellan kl 08:30-12:00 och 13:00-16:30 på tel nr 0520-580050.

Intresseanmälningar och spontanansökningar

Karolinska Institutet har inte möjlighet att ta emot intresseanmälningar, spontanansökningar, sommarjobb och praktikplatser.